HomeŽiniosPasaulis"Indian Wells" turnyras be N. Džokovičiaus. Priežastis: trūksta skiepų nuo Covid-19

“Indian Wells” turnyras be N. Džokovičiaus. Priežastis: trūksta skiepų nuo Covid-19

Nors atrodė, kad “kovidianų” beprotybės metas jau praeityje, realybė kartas nuo karto primena, kad yra priešingai. Šį kartą tai padarė Jungtinės Amerikos Valstijos, kurios ir toliau draudžia neskiepytiems užsieniečiams įvažiuoti į šalį. Jokių išimčių. Novakas Džokovičius ką tik tai sužinojo.

Išskirtinis tenisininkas nežais artėjančiame “Indian Wells” turnyre būtent dėl JAV galiojančių apribojimų. Serbas nepasiskiepijo vakcina nuo Covid-19, o tai reiškia, kad jis negali įvažiuoti į JAV.

Sportininkas paprašė JAV vyriausybės specialaus leidimo žaisti ATP “Masters” turnyruose Indian Velse ir Majamyje. Savo ruožtu Floridos senatoriai Rickas Scottas ir Marco Rubio šiuo klausimu parašė laišką JAV prezidentui Joe Bidenui. Veltui. Tenisininkas jau pašalintas iš turnyro dalyvių sąrašų.

Taigi N. Džokovičius praleis kitus ATP “Masters” turnyrus Indian Velse ir Majamyje – tenisininkas juose nežaidė nuo 2019 m.

Jungtinės Valstijos draudžia neskiepytiems užsieniečiams atvykti į šalį. Teigiama, kad ši politika netrukus bus panaikinta. Gegužės 11 d. JAV turėtų baigtis nepaprastoji padėtis, įvesta dėl Covid-19.

Jonas Šaulys pagal www.pch24.pl

Naujiausi straipsniai

Europos Sąjunga imasi grynųjų pinigų operacijų. Bus įvesti nauji apribojimai!

REMK NORMALIĄ ŽINIASKLAIDĄ Briuselio bolševikiniai biurokratai nubalsavo už dar vieną pasikėsinimą į valstybių narių piliečių finansinę nepriklausomybę. Norima apriboti visas grynųjų pinigų operacijas iki 10 000...

Karas pasauliniame LGBT judėjime. “Gėjai” ir lesbietės kovoja prieš transseksualus ir fetišistus [ŠOKUOJANČIAS TURINYS!!!].

REMK NORMALIĄ ŽINIASKLAIDĄ Pasaulinis LGBT judėjimas susiduria su vis rimtesniais sunkumais. Tarp "tradicinių" lesbiečių, gėjų ir feminisčių, iš vienos pusės, ir transseksualų bei fetišistų, iš kitos,...

Kardinolas Gerhardas Mülleris: pliuralistinės demokratijos slysta į totalitarizmą!

REMK NORMALIĄ ŽINIASKLAIDĄ Pliuralistinės demokratijos pereina į totalitarizmą. Kairieji fašistai laiko žmones savo pavaldiniais ir nori jiems nurodinėti, ką galvoti. Apie tai rašo kardinolas Gerhardas Miuleris...

Nė vienas iš kandidatų į prezidentus nenori uždrausti sankcionuoto kūdikių žudymo Lietuvoje!

REMK NORMALIĄ ŽINIASKLAIDĄ Po neseniai pasirodžiusio straipsnio, kuriame nušvietėme kandidatų į Lietuvos Respublikos Prezidentus pažiūras, LRT publikavo straipsnį, kuriame kandidatams užduodami klausimai, aktualūs ir katalikams. Susisteminę...

Naujienos