HomeŽiniosPasaulisEuropos Sąjunga imasi grynųjų pinigų operacijų. Bus įvesti nauji apribojimai!

Europos Sąjunga imasi grynųjų pinigų operacijų. Bus įvesti nauji apribojimai!

Briuselio bolševikiniai biurokratai nubalsavo už dar vieną pasikėsinimą į valstybių narių piliečių finansinę nepriklausomybę. Norima apriboti visas grynųjų pinigų operacijas iki 10 000 eurų. Jei Taryba pritars, draudimas atsiskaityti grynaisiais pinigais virš tam tikros sumos taps realybe.

Komisija ir Europos Parlamentas įgyvendina priemones, kuriomis siekiama dar labiau apriboti Europos Sąjungos piliečių laisvę. Siekiama nustatyti įmonių tarpusavio sandorių ir įmonių tarpusavio sandorių su vartotojais apribojimą. Kol kas fizinių asmenų tarpusavio sandoriams ši “riba” nebus taikoma. Balsavimas dėl šio skandalingo pasiūlymo įvyko vakar.

Tarsi to būtų negana, ES pareigūnai sugalvojo itin keistą pretekstą šiai priemonei, teigdami, kad ja siekiama… kovoti su terorizmu ir pinigų plovimu. Taip pat ketinama įsteigti specialų “Pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos biurą”.

Tuo naujosios taisyklės nesibaigia. Jei teisės aktas bus priimtas, įsigalios nuostata, kad asmenys, už pasirinktus prekių ir paslaugų pirkinius mokantys daugiau kaip 3 000 eurų grynaisiais pinigais, privalės turėti tapatybės patvirtinimo kortelę. Įmonių, kurios turės “tikrinti” savo klientus, grupei priklausys įmonės, parduodančios juvelyrinius dirbinius, brangakmenius, automobilius, orlaivius, jachtas ir meno kūrinius.

ES absurdams nėra galo….

Jonas Šaulys

Naujiausi straipsniai

Ignas Vėgėlė įsipareigojo kovoti prieš LGBT ideologijos propagandą, prieš vadinamąją partnerystę, prieš abortus ir ginti tradicinę šeimą!

REMK NORMALIĄ ŽINIASKLAIDĄ Savo straipsniuose (čia ir čia) esame rašę apie tai, kad nė vienas iš kandidatų į Lietuvos Respublikos prezidentus nenori iki galo ginti negimusios...

Šeima kuria valstybę! Šeima ir revoliucija.

REMK NORMALIĄ ŽINIASKLAIDĄ Šis pranešimas buvo perskaitytas 2019 m. rugsėjo 6-8 d. organizacijos „Voice of the Family“ konferencijoje „Perduoti tikėjimo depozitą – katalikiškos šeimos misija šiandien“,...

Karas pasauliniame LGBT judėjime. “Gėjai” ir lesbietės kovoja prieš transseksualus ir fetišistus [ŠOKUOJANČIAS TURINYS!!!].

REMK NORMALIĄ ŽINIASKLAIDĄ Pasaulinis LGBT judėjimas susiduria su vis rimtesniais sunkumais. Tarp "tradicinių" lesbiečių, gėjų ir feminisčių, iš vienos pusės, ir transseksualų bei fetišistų, iš kitos,...

Kardinolas Gerhardas Mülleris: pliuralistinės demokratijos slysta į totalitarizmą!

REMK NORMALIĄ ŽINIASKLAIDĄ Pliuralistinės demokratijos pereina į totalitarizmą. Kairieji fašistai laiko žmones savo pavaldiniais ir nori jiems nurodinėti, ką galvoti. Apie tai rašo kardinolas Gerhardas Miuleris...

Naujienos